Ting kommer tilbake II

august 23, 2006 at 11:24 am (reising, Uncategorized)

Noen som husker posten Ting kommer tilbake N3iman for over et år siden?

Vel, denne historien er mye mer fantastisk enn de forsåvidt gode fortellingene til Gudrun, Tarjei og Ingrid om hvordan ting faktisk kommer tilbake i dette landet (Egypt).

Kai og jeg gikk her om dagen på en hyggelig pub på Zamalek som heter 28. Det er et sånt sted som ikke bare prøver å være vestlig, men faktisk får det til. Fint dekor, bra bar, bra folk i baren og brukbar mat. Rett og slett det du forventer av en skikkelig pub. Eller, når jeg tenker meg om, bedre enn de pubene jeg pleier å gå på i Norge (så hører det med til historien at Oslos unge røde har en helt forferdelig smak når det gjelder valg av utested…).

Så langt, så godt, vi tripper nå i hvertfall inn for første gang siden vi kom hit og om ikke eieren av stedet springer bort til Kai og bryter ut at han har et kredittkort med bildet hans på liggende på bakrommet! Kai var i Egypt sist i Kairo for snart et år siden…

Ellers: Det er varmt i dag. Nesten førti grader. Jeg spurte akkurat Kai om et glass med Kerkede (en hibiscus-drikk) var varm eller kald. Den var full av isbiter.
Ma3 al-salamah.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: