Skal Mani dø?

august 26, 2006 at 4:49 pm (Uncategorized)

Jeg spør kanskje mest de jeg kjenner av dere med den posten her (ut fra google-statsene mine siden posten tilfeldig sex og tyrkiske stalinister ser de fleste av dere andre etter noe helt annet enn hva dere finner på denne siden uansett…).

Men altså, jeg har bestilt meg et nytt domene og nye seriøse hjemmesider kommer opp snart. Det betyr at om en ukes tid eller så er både den gamle blogspot-bloggen min og uio sidene historie, i alle fall som noe annet enn en videre peker. Så er spørsmålet hva jeg skal gjøre med Mani? Bør han leve videre? I såfal, i hva slags form? Hovedmotivasjonen for å lage en ny, skikkelig hjemmeside er å gjøre det enklere å ha et sted der jeg kan publisere på forskjellige språk og med forskjellig tematikk uten at det blir komplett kaos. Men det blir lite tull. Så kanskje jeg kan opprettholde denne siden som et sted mer for useriøse historier og tull. På den andre siden kan kanskje noe av behovet for det følges med flickr-sidene som uansett følger med de nye sidene.

Tja. Hva syns dere? Kom med noen kommentarer nå…

Reklamer

8 kommentarer

 1. Katarina Storalm said,

  Redda Mani! Död eller levande!

 2. Shoaib said,

  Synes faktisk at disse sidene er interessante, så la Mani få leve sier nå jeg 🙂

 3. Magnus said,

  Du kunne jo berre døpt om til manidør-wordpress.com, og la det vera ein langvarig og pinefull prosess. Det er ingenting vi lesarar liker meir enn slikt.

 4. manilever said,

  Takk. Magnus, det var faktisk ikke en helt dårlig ide. Men litt stress å endre domene for en side som kanskje skal legges ned uansett da. men skal tygge på det 🙂

  Sultan: kanskje du kan si noe om hva du synes er interessant? Jeg tenker at mesteparten av det politiske jeg blogger om her kommer jeg til å fortsette å blogge om på nye sider, men at jeg kanskje demper det personlige preget, anekdoter og sånt litt (og delvis bruker mer tid på flickr).

 5. Thorongil said,

  liker mani, ikkje dø!

 6. jokke said,

  Det er det personlige vi vil ha, politiske er jo så altfor kjedelig

 7. Brage said,

  Jess! Fram for pisspreik og sladder! Ned med seriøs politikk!

 8. Shoaib said,

  Jeg synes nå det politiske, med en personlig snert innimellom, er det mest interessante å lese. Hvis du fortsetter å blogge andre steder er jo det greit, men mani har jo blitt kjent da, greit å fortsette eller hva?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: